Home

Nový Hyundai i30 rozměry

Hyundai i30 kombi - Vybermiauto

  1. Test Hyundai i30 kombi V době kdy ceny nových kombíků včetně Škody Octavie Combi stoupají do výšin, zůstává nový Hyundai i30 kombi i po nedávné modernizaci díky ceně od 354 990 Kč jedním z posledních aut této kategorie, které lze pořídit za rozumné peníze
  2. Nový Hyundai i30 chce být autem pro všechny. Prodávat se začne příští rok. Základní rozměry Hyundai i30 3. generace Hyundai i30 2. generace Volkswagen Golf Opel Astra K; Délka (mm) 4340 4300 4255 4370 Šířka (mm).
  3. Nový model i30 je v neposlední řadě nabízen s pětiletou zárukou bez omezení ujetých kilometrů, která poskytuje ještě větší pocit jistoty. Výkonné a pokrokové: motory pro nový model i30 Nová modelová řada i30 přichází na trh s vylepšenou nabídkou motorů poskytující zákazníkům ještě větší rozmanitost výběru
  4. Vyberte si z bohaté nabídky nových modelů. Hyundai vám nabízí malé i rodinné vozy, oblíbená SUV i elektromobily
  5. Hyundai zveřejnil ceník nové i30 kombi pro český trh. Novinka se prodává od 299 990 Kč, v základní výbavě stojí jen o deset tisíc víc než krátká verze. Porovnali jsme nový kombík s předchůdcem i konkurenty. Rozměry karoserie se nová i30 kombi příliš neliší od.
  6. Hyundai zveřejnil podrobnější informace o novém modelu i30 před jeho debutem na Ženevském autosalonu. Nová modelová řada i30 bude mít nový design, vyspělé funkce z oblasti konektivity a na přání také elektrifikovaný částečně hybridní pohon 48V, který snižuje spotřebu paliva. Hyundai modernizuje rovněž modelovou řadu i30 N Line. Stupeň výbavy se sportovním.

Poznejte nový Hyundai i30 hatchback s nadstandardní výbavou a ještě vyspělejšími asistenčními systémy. Bezpečí, které můžete slíbit Hyundai je jihokorejská automobilka, která i přes svou nedlouhou historii úspěšně proniká po celém světě včetně České republiky, kde jí patří po Škodě Auto druhé místo v produkci automobilů. Díky své výrobní lince v jihokorejském Ulsanu produkující 1,6 milionů aut ročně se může pyšnit oceněním největšího automobilového závodu na světě Jako každý Hyundai, je i nový BAYON vyroben podle nejvyšších možných standardů kvality. A tuto kvalitu podporujeme 5letou zárukou, bez omezení počtu kilometrů, abyste si mohli v životě užívat věci, které máte rádi, aniž byste se museli starat o své auto

Nový Hyundai i20 a i20 N Line Již od 279 990 Kč a s výkupním bonusem 20 000 Kč. Zjistit více. Následuje: 5/6 i30 Family Pro každou rodinu. Hyundai i30 v edici FAMILY Zábava za volantem začíná! Nový sportovní Hyundai i30 N vám nabídne další rozměr zážitků za volantem 22 890. *Ceny, výbava a motorizácie sú aktuálne k 2. 6. 2020, keď sa modernizovaný Hyundai i30 začal ponúkať na slovenskom trhu. **Motory dostupné aj s dvojspojkovým 7-stupňovým automatom za príplatok 1850 eur. Kombi je o 1000 eur drahšie. Nová i30 ponúka pri verziách hatchback a kombi až 5 rôznych motorizácií

Nový Hyundai i30 chce být autem pro všechny

U Hyundai i30 můžete vybrat ze tří benzínových a tří naftových motorů.Hyundai i30 můžete pořídit ve čtyřech výbavách (Classic, Comfort, Style, Premium). Hyundai i30 rozměry: délka 4245 mm, šířka 1775 mm, výška 1480 mm. Přirozená evoluce designu. S novým vozem Hyundai i30 přichází nová doba automobilů Nový model s vnější délkou 4455 mm a šířkou 1795 mm má stejné rozměry jako i30 Fastback. Výška 1417 mm (250 k), resp. 1419 mm (275 k), je však o 8 mm nižší než u modelu i30 Fastback (vnější výška 1425 mm), což dodává vozu ještě dynamičtější vzhled Co jim nabídne nový Hyundai s 524litrovým kufrem? Auto, které vidíte na fotkách, je v pořadí 125. kus nové generace Hyundai i30 kombi, který opustil výrobní linku v nošovické továrně. O pozornost se hlásí výrazným lakem v odstínu Hazel Brown (lísková hnědá), nás ale hlavně zajímá, co ukrývá nové provedení zádě

Hyundai i30 je pětimístný automobil nižší střední třídy vyráběný jihokorejskou automobilkou Hyundai.Na trh byl uveden v roce 2007.Pro evroý trh se v současnosti vyrábí v továrně ve slezských Nošovicích.Patří mezi nejprodávanější automobily v ČR. Výroba modelu byla v Nošovicích zahájena v listopadu 2008 a pokračuje dodnes Hyundai i30 (2020) - Přískokem vpřed! Jiří Duchoň 05.08.2020 06:13. Automobilka Hyundai Motor Manufacturing Czech ve slezských Nošovicích zahájila výrobu modernizovaného typu i30. Byli jsme u toho a svezli jsme se. Značka Hyundai loni v České republice registrovala 19 302 nových automobilů, což jí vyneslo třetí místo v.

Hyundai i30 combi rozměry Náhradní díly na Škoda Fabia 1 hatchback a combi přední stranu,dveře na pravou zadní stranu,levé přední,levé zadní combi,pravé přední,pravé zadní dveře combi,nárazníky,přední nárazník barva 8151,zadní nárazník verze comb Cena a datum vydání Hyundai Tucson N 2021. Zcela nový Hyundai Tucson N 2021 začíná přibližně na 30 000 eurách. Hybridní varianta stojí o něco více, ale pravděpodobně méně než 35 000 eur. Hyundai oznámí další podrobnosti příští měsíc, zatímco prodej začne v prvním čtvrtletí roku 2021 Modernizovaný Hyundai i30 tak stále zůstává povedeným autem, jen teď vypadá hodnotněji a můžete si do něj objednat kupu technických hraček navíc. Ale upřímně, bez většiny se klidně obejdete, protože už od samotného základu je i30 stále naprosto v pořádku. Hyundai i30 se může pochlubit velmi solidním poměrem ceny. Nový výnimočný dizajn modelu Hyundai i30 sa naplno prejavuje aj v interiéri. V prepracovanom interiéri vás čakajú príťažlivé detaily a vysoko kvalitné povrchy. Nové farby, možnosti čalúnenia sedadiel a najmodernejšie multimediálne technológie vás pozývajú, aby ste si sadli a vychutnávali si bezpečnú a komfortnú jazdu Hyundai zveřejnil ceník nové i30 kombi pro český trh. Novinka se prodává od 299 990 Kč, v základní výbavě stojí jen o deset tisíc víc než krátká verze. Porovnali jsme nový kombík s předchůdcem i konkurenty

Nový Hyundai i30: elegantnější, bezpečnější a

Přehled modelů Hyunda

Nový Hyundai i30 kombi - porovnání s předchůdcem i

Hyundai i30 sice také může disponovat efektním osmipalcovým tabletem nabízejícím zejména obsluhu multimédií, ale výše zmíněné funkce má řidič okamžitě po ruce na vhodně umístěných tlačítkách. Nový Hyundai i30 se zatím nabízí pouze v bohaté zaváděcí výbavě Symbol od 399 990 korun s benzinovým motorem 1.0. Nový Hyundai i20 a i20 N Line Již od 279 990 Kč a s výkupním bonusem 20 000 Kč. Zjistit více. Následuje: 6/7 i30 Family Pro každou rodinu. Hyundai i30 v edici FAMILY již od 379 990 Kč s prémií až 80 000.

Nový model BAYON se vyrábí, stejně jako každý vůz Hyundai, v souladu s nejpřísnějšími možnými kvalitativními normami. Za tuto kvalitu ručíme svou 5letou zárukou bez omezení ujetých kilometrů, abyste si mohli užívat to, co máte v životě rádi, a přitom se nemuseli strachovat o svůj vůz Zcela nový Hyundai i20 N se zúčastnil letošního 24hodinového závodu na Nürburgringu, který se konal ve dnech 3. až 6. června 2021, a stal se tak po modelech i30 N, i30 Fastback N a Veloster N čtvrtým zástupcem produktové řady Hyundai N, který absolvoval nejnáročnější vytrvalostní test v automobilovém světě

Nový Hyundai i20 a i20 N Line Již od 279 990 Kč a s výkupním bonusem 20 000 Kč. Zjistit více. Následuje: 5/6 i30 Family Pro každou rodinu. Hyundai i30 v edici FAMILY Zábava za volantem začíná! Nový sportovní Hyundai i30 N vám nabídne další rozměr zážitků za volantem Novinky | 2. marca 2021. Hyundai Motor predstavuje nový model BAYON, štýlové a uhladené vozidlo s karosériou typu crossover SUV. BAYON má kompaktné rozmery exteriéru, priestranný interiér ako aj širokú ponuku pokročilých bezpečnostných a komfortných prvkov. Predstavením modelu BAYON, nového SUV segmentu B, rozširuje. Hyundai i30 Wagon 1.4 T-GDi (140 k) 6-mech. Funkce. Hyundai i30 Wagon 1.0 T-GDI (120 HP) 6-Mech. Funkce. Hyundai i30 Wagon 1.4 MPi (100 л.с.) 6-мех. Funkce. NEJNOVĚJŠÍ ZKOUŠKA AUTA JÍZDY Hyundai i30 Wagon 2018. Testovací jízda Toyota Camry, Ford Mondeo, Hyundai i40 a Mazda 6 Tabulkové rozměry ovšem mluví o opaku. Dobře si pamatuji záběry z autosalonu, kde se nový Hyundai i30 představoval a při při zkoušení i30 jedním z nevyšších představitelů Volkswagenu uniklo video s komentářem, proč nemáme tohle a tohle v našem Golfu. Pod kapotou. máme dieselovou jednotku o objemu 1,6 l s výkonem 94 kW Nový Hyundai i30 se bude vyrábět se šesti různými motory: třemi zážehovými 1,4i / 73kw (100 k), 1,6i / 88kw (120 k) a 1,6 GDI / 99kw (135 k) a třemi vznětovými 1,4 CRDi / 66kw (90 k), 1,6 CRDi VGT / 81kw (110 k) a 1,6 CRDi VGT / 94kw (128 k). Převodovky mohou být u všech motorizací manuální šestistupňové, u benzinových i.

Minitest: Hyundai i30 1,6 CRDi | Auto-gril

Nový Hyundai ix55. vloženo 15. 01. 2009. Konstruktéři vozu nadělili úctyhodné vnější rozměry, na délku naměříte 4840, přes boky 1945 a do výšky 1750 milimetrů. Příď se podařilo navrhnout zcela ve stylu značky: maska chladiče a světlomety se podobají kompaktu i30, ale jsou daleko větší, nárazník i mlhovky. Podívejte se na nový Hyundai i30 Fastback ve sportovní verzi N Line. Dopřejte si dynamičtější jízdu ve voze s exkluzivními designovými prvky Základní rozměry nové generace i30: délka 4300 mm, šířka 1780 mm, výška 1470 mm, rozvor náprav 2650 mm, objem zavazadlového prostoru 378/1316 l. Při sklopení zadních sedadel má zavazadlový prostor zcela rovnou podlahu. Hyundai chce posunout model i30 blíž k exkluzivním vozům v rámci své strategie tzv. moderní prémiovosti

Nový Hyundai i30: elegantnější, bezpečnější a hospodárnějš

  1. Hyundai BAYON má vnější délku 4180 mm, vnější šířku 1775 mm a vnější výšku 1490 mm (nebo 1500 mm se 17 koly). Jeho vnější rozměry představují tedy perfektní rovnováhu mezi požadavky na kompaktnost a praktičnost
  2. uje charakteristická šesťuholníková maska Hyundai. Jej štyri horizontálne lamely vytvárajú dojem sily a charakteru, kvalít, ktoré očakávate od automobilu Hyundai. Nové bixenónové reflektory a reflektory do hmly s LE
  3. Popis Hyundai i30 Wagon 2017. Hyundai i30 Wagon je pětidveřové kombi. Rozměry a další technické vlastnosti jsou uvedeny v následujících tabulkách
  4. Hyundai i30 je dále nabízen v různých výbavových stupních s 6st. manuální převodovkou nebo automatickou převodovkou DCT a motory 1,0 T-GDI s výkonem 88 kW/120 koní, přes 1,5i CVVT s výkonem 81 kW/110 koní až po 1,6 CRDi s výkonem 85 kW/115 koní. Mild - hybridní motory jsou k dispozici s 6st. manuální iMT převodovkou nebo.
  5. Nový Tucson je čtvrtou generací úspěšného bestselleru značky Hyundai. Od jeho představení v roce 2004 se na celém světě prodalo více než 7 milionů vozů, z nichž 1,4 milionu bylo předáno zákazníkům v Evropě. Díky tomu se stal Tucson globálně nejprodávanějším SUV Hyundai
  6. Rozeznat můžeme nové zadní partie karoserie zahrnující splývavou záď se zkoseným oknem. Příď prozrazuje agresivní světla z nedávno představené i30, liší se však pozice denního LED svícení, což dává tušit jiný přední nárazník. Fastback Hyundai i30 se ukáže ve druhé polovině roku - možná už na podzim

Nošovice /FOTOGALERIE/ -V Nošovicích oficiálně zahájili sériovou výrobu modelu Hyundai i30 nové generace. Vůz byl předtím prezentován pouze ve Frankfurtu a v Praze, k tuzemským dealerům se dostane v únoru Hyundai i30: Tretia generácia je odhalená. Golfu dá zabrať. Tretej generácii kórejského Golfu naozaj nič nechýba. Má všetko, čo potrebuje. Solídny dizajn, špičkovú konektivitu, asistenčné systémy, preplňované motory vrátane nového 1,4 T-GDI a v sérii nezávislé zavesenie kolies, ktoré mnohým súperom chýba Nový Hyundai i30 N Prémie a akční cena platí u autorizovaných prodejců Hyundai a je podmíněna registrací vozidla na jméno zákazníka v případě využití Hyundai pojištění. Podmíněnost Hyundai pojištěním se nevztahuje na zákazníky, kteří se chystají vozidlo vyvézt a registrovat v zahraničí Mezigeneračně se rozměry vozidla zvětšily ve všech směrech (4 500×1865×1 650 mm), i když těch pár centimetrů navíc statečně maskují výraznější designová řešení. Pokud jsi zastáncem konzervativních linií, nový Tucson asi nebude nic pro tebe. Při pohledu z profilu nás například ruší klínovité linie karoserie

Nový Hyundai i30 má zaútočiť na zákazníkov ktorý pomýšľajú nad kúpou auta segmentu C. Ako sa značka Hyundai rada pýši toto je model ktorý robili Európania pre Európu. Hyundai i30 je nástupcom nevýraznej Elantry a bol navrhnutý v nemeckom Rüsselsheime. i-tridsiatka vyšla z dizajnovej štúdie Arnejs ktorá bola. Hyundai Motor rozšiřuje svou řadu modelů N o zcela nový Hyundai i30 Fastback N, druhý vysokovýkonný model pro evroý trh. Nový model je prvním opravdu ostrým pětidveřovým kupé v segmentu C. Nový sportovní automobil pro každodenní provoz i závodní okruhy kombinuje sofistikovaný a elegantní design modelu i30 Fastback s podmanivými výkony a radostí ze strhující.

Nový Hyundai i30 hatchbac

Hyundai i30 se na českém trhu stal pojmem, který dokáže úspěšně konkurovat i Škodovce. V záplavě hatchbacků a kombíků se nově objevila verze s ladně se svažující zádí, která už na pohled nestaví praktičnost na první místo. Jaký je nový Hyundai i30 Fastback jsme zjišťovali v testu jedné z nejvyšších verzí Nový Hyundai i30 kombi jsme porovnali s předchůdcem i konkurenty. Jak si vede? 2012-06-20 19:00:01. Hyundai zveřejnil ceník nového i30 kombi pro český trh. Novinka se prodává od 299 980 Kč, v základní výbavě stojí jen o deset tisíc víc než krátká verze. Porovnali jsme nový kombík s předchůdcem i konkurenty.Celý článek -> Recenze, rozměry, technické parametry vozu Hyundai Ix20. Carismo cena 279 990 Kč. Nový Hyundai i30 - sleva 40 000 Kč Oblíbený Hyundai i30 se dočkal své Nový SEAT Leon skladem Ihned k odběru a navíc za Akce Škoda Fabia: -75 000 Kč. Nošovice /FOTOGALERIE/ - V Nošovicích oficiálně zahájili sériovou výrobu modelu Hyundai i30 nové generace. Vůz byl předtím prezentován pouze ve Frankfurtu a v Praze, k tuzemským dealerům se dostane v únoru Doporučujeme: Nový Hyundai i30 chce být autem pro všechny. Prodávat se začne příští rok. Nejvíc se nové Rio a Hyundai i20 liší designem, i když především při pohledu z profilu je příbuznost obou aut více než zřejmá

Hyundai - nové vozy Autohled

  1. Fastback N není pouze jinak vypadající verzí původního i30 N, ale vznikl v době, kdy Hyundai zmírnil jeho bouřlivý jízdní projev. Zdroj: Autoweb.cz. Zpřísnění emisních norem si vyžádalo, aby turbodmychadlem přeplňovaný benzinový čtyřválec 2.0 T-GDI byl vybaven filtrem pevných částic. Filtr přidaný na výfukové.
  2. Nové SUV Hyundai Santa Fe odhaleno Podobně jako u Hyundai i30 N nebo menšího i20 N sází i Kona N na designové prvky v červeném odstínu N. Crossover odhodil nelakované lemy podběhů a nárazníky, získal 19″ kola z lehké slitiny
  3. HYUNDAI i30 zahájí novou éru korejské značky. Automobilka Hyundai přichází na trh se smělými ambicemi. Nový Hyundai i30 se stane soupeřem vozů v segmentu nižší střední třídy. Jeho rivaly budou Škoda Octavia, Ford Focus, Citroën C4, Toyota Auris, Peugeot 307 nebo Renault Mégane. Důvodů k tomuto tvrzení je několi
  4. Nový Hyundai i30 (kódové označení PD) měl světovou premiéru letos na pařížském autosalonu. Pro korejského výrobce jde o velmi důležitý model, protože například v České republice tvoří více než třetinu z veškerých prodejů značky Hyundai. V řeči čísel je to 7500 aut z celkových asi 20 000

Nový Hyundai BAYON Hyunda

Hyundai představil facelift pro i40 a i30, ostrou i30 Turbo a i20 Coupe Škoda se snažila udělat na nás dojem příplatkovými sportovními sedadly s výrazným bočním vedením a integrovanými opěrkami hlavy, ale trup dostatečně podržela i civilněji vyhlížející sedadla v Hyundai Rozměry - délka/šířka/výška Startér hyundai / Kia hyundai Accent III / IV, Elantra, Getz, Matrix i10 / i20 / i30 KIA Carens, Cee´d, Cerato, Picanto, Venga, Soul, RIO MOTORIZACE: 1.4 CRDi 1.5 CRDi 1.6 CRDi TYP: 36100-2A300 , 1195925 12V / 1.7 kW hyundai 36100 2A000 36100 2A100 36100 2A300 Kia 36100. Tentokrát si do parády bereme. Plastová vana Hyundai i30 2012-2017 (combi, bez protiskluzu) spolehlivě ochrání kufr před nejrůznějšími nečistotami. Jde o plastovou vanu do kufru vyrobenou na míru vozu Hyundai i30 2012-2017 (combi, bez protiskluzu). Celý povrch vany je vyroben z protiskluzového materiálu Nový Hyundai i30 je letos třetím nejprodávanějším autem na českém trhu za octavií a fabií. Test ukázal, že opravdu patří ke špičce své třídy. AutemBezpečně.cz - Zprávy o autech, testy pneumatik, dětských autosedaček, statistiky spolehlivosti, rozhovor

Exclusive Cars - Hyundai Nové vozy a elektromobily Hyunda

Ceník osobních vozů (platnost od 1. června 2018)* Nový Hyundai i30 Limitovaná edice Best of Czech Varianta Výkon (kW/k) Převodovka Fastback Kombi T-GDI 120 Best of Czech s rozšířenou výbavou 88/120 6st. manuální 389 990 Kč 399 990 Kč Best of Czech Go s rozšířenou výbavou 88/120 6st. manuální - 419 990 Kč Style 88/120 6st. manuální 419 990 Kč 429 990 K Společnost Hyundai zveřejnila podrobnější informace o novém modelu i30 před jeho debutem na Ženevském autosalonu.. Nová modelová řada i30 bude mít nový design, vyspělé funkce z oblasti konektivity a na přání také elektrifikovaný částečně hybridní pohon 48V, který snižuje spotřebu paliva Hyundai i30 Kombi je jednoduše velmi zdařilé auto, které má velký potenciál zaujmout vysoké procento řidičů. Představuje jakousi zlatou střední cestu, kdy bude ideální volbou jako rodinné auto, stejně jako moderní vůz pro mladé ženy a muže, jak například na cestování, tak na obchodní schůzky

Hyundai i30: cena, rozmery a výbava - Auto SM

  1. Hyundai v Nošovicích spustil výrobu i30 kombi. Plán nošovické automobilky letos předpokládá výrobu cca 127 000 kusů modelu i30 nové generace obou verzí, z nichž na kombi připadne zhruba 25 000. To znamená, že z pěti prodaných i30 bude jedna ve verzi kombi
  2. Hyundai modernizuje rovněž modelovou řadu i30 N Line. Stupeň výbavy se sportovním vzhledem bude od léta 2020 poprvé k dispozici také pro nový model i30 kombi. Stylistické prvky inspirované modelem i30 N budou i nadále k dispozici pro karosářské verze i30 hatchback a i30 Fastback
  3. Automobilka Hyundai přichází na trh se smělými ambicemi. Nový Hyundai i30 se stane soupeřem vozů v segmentu nižší střední třídy. Jeho rivaly budou Škoda Octavia, Ford Focus, Citroën C4, Toyota Auris, Peugeot 307 nebo Renault Mégane
  4. Nové auto z Česka se konečně podívalo domů. Prohlédněte si Hyundai i30. 7. října 2011 11:13. Nové hyundaie s českými rodnými listy začnou vyjíždět z nošovické fabriky začátkem příštího roku. Prozatím vyrobili v Koreji podle zadání vývojářů a designérů sedících ve vývojovém centru automobilky v německém.
  5. Václav Jakš 4. 12. 2014 17:50 Hyundai i30 od 03.12 6x15 5x114.3 ET 46 Dobrý den, chci se zpetat, jestli dále uvedený plechový disk na Hyiundai i30, který nabízíte (Hyundai i30 od 03.12 6x15 5x114.3 ET 46, je vhodný pro model a rok výroby mého vozu: Hyundai i30 krátká verze, 1,6 GDH - automat 94 kW, B5 D3 1, A62 E Z 1. Chci mít jistotu, že zmíněné plechové disky budou pasovat
  6. Nový Hyundai i20 a i20 N Line Již od 279 990 Kč a s výkupním bonusem 20 000 Kč. Zjistit více. Následuje: 5/6 i30 Family Pro každou rodinu. Hyundai i30 v edici FAMILY již od 379 990 Kč s prémií až 80 000.

KATALOG VOZIDEL: i3

Zcela nový Hyundai i30 Fastback N: Vzrušující design kupé

Hyundai i30 Nový Hyundai i30 má základné rozmery 4300x1780x1470 mm. S novým i30 má Hyundai veľké plány. Už jeho predchodcovi sa podarilo počtom predaných 115 000 kusov dostať v roku 2010 na šiestu priečku v euróom rebríčku nižšej strednej triedy Hyundai sestavil pro zcela nový Tucson širokou nabídku pneumatik a tří aerodynamicky řešených designů kol, která mohou mít průměr ráfku 17, 18 nebo 19 palců. Sedmnáctipalcová kola mohou být ocelová nebo z lehké slitiny, u obou větších rozměrů se dodávají výhradně kola z lehké slitiny Tak nám v redakční garáži zaparkoval Hyundai i30 Turbo.Ne, nespletli jste se a neotevřeli jste archivní článek z osmdesátých let, opravdu se jmenuje Turbo.A co se tenkrát jmenovalo Turbo, to stálo za to - Saab 99 a 900 Turbo, Renault R5 Turbo, Ford Escort RS Turbo, Peugeoty 205 a 405 Turbo 16, Volvo 240 Turbo, BMW 2002 Turbo nebo Porsche 911 Turbo (dobře, to je cool i dnes)

Nuž, nový i30 má byť autom pre každého Napokon, najviac prezradia priložené fotografie Pre tých, čo o novinke hľadajú viac informácií, pripájame kompletnú tlačovú správu: Hyundai i30 novej generácie je automobilom DNA pre značku Hyundai, reprezentujúcim jej jadro v Európe Střešní nosič Thule Hyundai i30 CW kombi 2007-2011 v sobě zahrnuje vše co potřebujete pro snadnou a padnoucí montáž ; Vnější Rozměry Hyundai i30 a Jeho Hmotnost ; Hyundai i30 - Wikipedi . vybermiauto.cz - Autodata / Hyundai i20 nový - Technická dat ; Nová i30 hatchback Hyundai Motor Czech s ; rozměry disků - Hyundai club - for Nový Hyundai i30 kombi poskytuje integrovanú konektivitu, navigáciu a funkcie infotainmentu na dotykovom monitore s uhlopriečkou 20,3 cm (8″). Služby LIVE Services, ako aj funkcie Apple CarPlay™ a Android Auto™ umožňujú komunikačné spojenie, informácie a zábavu počas každej jazdy. A to všetko sa prezentuj

Hyundai i30 kombi 1,6 GDI - Óda na kufr auto

Nový HYUNDAI i30 s naftovou motorizáciou 1,6 CRDi (110 koní), v kombinácii s novou 7 stupňovou automatickou dvojspojkovou prevodovkou a v prostrednej výbave Family nám na test zapožičala spoločnosť ALTERIA MOTOR, s. r. o., autorizovaný predajca vozidiel HYUNDAI v našom regióne Léty prověřený vůz Hyundai i30 prošel v letošním roce lehkým faceliftem. Ten přinesl několik drobných technických vylepšení, přičemž vzhled vozu se pozměnil jen velmi decentně. Výrobu má na svědomí továrna ve slezských Nošovicích, která nejen tímto modelem zásobuje zhruba 70 zemí světa na pěti kontinentech Hyundai i30 Fastback N dobie postouži jak na závodni trati, tak v každodennim provozu vzniklo pies 11 000 vozù i30 N, z nichž 9000 jich zústalo v Evropê. Nový Hyundai konných vozidel HME, rovnèž podvozek ticky ovládaný ventil, jenž upravuje zvuk jim samozïejmé Ize i pákou ru¿ní brzdy). i30 Fastback N prošel sérii. Jaký je nový Hyundai i30 Fastback jsme zjišťovali v testu jedné z nejvyšších verzí ; Recenze, rozměry, technické parametry vozu Hyundai I30 Fastback. Carismo cena 399 990 Kč. Hyundai i30 je automobil nižší středn I30 FASTBACK - ÚVOD Tento úvod sa týka obecne značky Hyundai, koho to nezaujima, prosím rovno túto časť.

Hyundai i30 - Wikipedi

Za tie vďačí nová i30-tka o 22 % pevnejšej a o 28 kg ľahšej karosérii. Podobne ako v prípade predchodcu, Hyundai nešetril a zachoval aj viacprvkové zavesenie zadných kolies. Čo teda dodať na záver? Netuším, či sa nový Hyundai i30 stane novým autom pre masy Malé francouzské SUV je silnější než Golf GTI nebo Hyundai I30 N. Přesto dokáže jet za 0 l/100 km. Hyundai ukázal MPV nové generace. Má rozměry Multivanu či třídy V, není to však dodávka. Nový Hyundai Staria připomíná kosmickou loď. Korejci stvořili dodávku narub

Hyundai i30 fastback rozměry, hyundai i30 fastback fl 389

Hyundai i30 (2020) - Přískokem vpřed! Automobil Revu

Forum pro fanoušky značky Hyundai. Přejít na obsah. Rychlé odkazy. FAQ; Odhlásit se; Registrovat; Obsah fóra. Hyundai diskuse dle modelů. i30 II. i30 2012- Auta členů. Shawtova Orange Caramelka - i30 kombi 1.6 GDI Czech Festival. Založte si své téma a představte svojí i30 ostatním. Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři. 2836. Snaživý řidič by určitě dosáhl na ještě lepší hodnoty. A oněch 7 l/100 km, bez omezování se, je vážně dobré číslo. Hyundai v čase nezahálel a první zajímavou vlaštovkou, která zaujala i mou maličkost byla i30 N. A nyní je tu nový Hyndai Santa Fe, který překvapil snad ještě víc Společnost Hyundai Motor odhalila svůj nejnovější vysokovýkonný model, zcela nový Hyundai i20 N. Sportovní hatchback, inspirovaný soutěžním vozem i20 WRC je připraven pro ostrou jízdu na závodních okruzích, ale řidiče potěší i v každodenním provozu. Stejně jako ostatní modely Hyundai N nabízí i20 N radost z jízdy díky motoru s jedinečnými výkonovými parametry. Nový Hyundai i20 N poháňa turbodúchadlom prepĺňaný benzínový štvorvalec s objemom 1,6 litra s priamym vstrekovaním paliva (1.6 T-GDi), ktorý sa montuje so 6-stupňovou manuálnou prevodovkou. Motor je prvým agregátom novej generácie použitým v euróom modelovom rade značky Hyundai. Dosahuje maximálny výkon 150 kW (204 k) Redakčný TEST: Hyundai i30 - Citeľný pokrok. Automobilka Hyundai patrí aktuálne určite k najprogresívnejším svetovým výrobcom automobilov. Inými slovami každý nový model s logom tohto kórejského výrobcu je badateľne lepší ako jeho predchodca. Spomínané dokonale vystihuje aj aktuálna novinka, nová generácia modelu.

Hyundai i30: první představení v ČR – AutoRevueVana do zavazadlového prostoru / kufru přesná gumováPorovnejte si vozy Hyundai s konkurencíHyundai i30 Fastback N 2019 review | Autocar

Žhavý konkurent fabie, Hyundai i20 v prvním českém testu. 1. 12. 2014, 17:05. V Turecku vyráběný, v Německu vymyšlený. To je nový Hyundai i20, který na náš trh korejská automobilka vysílá proti svému největšímu konkurentovi - domácí fabii. Jako první v Česku přinášíme podrobný test z tuzemských silnic Zcela nový sportovní model i20 N je nejnovějším vysokovýkonným vozem značky Hyundai a přináší do modelové řady i20 radost ze sportovní jízdyZcela nový malý hatchback i20 N, inspirovaný soutěžním vozem i20 WRC, poskytuje komplexní zážitky ze sportovní jízdy díky špičkovým výkonovým parametrům motoru a mnoha dalším technickým inovacím zaměřeným na. Podívejte se na parametry (rozměry vozu, motory, výkony a další informace) o této variantě Hyundai i30 Nový Hyundai i30 N je nabízen v sedmi variantách laku včetně odstínu modrá Performance, dodávaným výhradně pro modely Hyundai N. Barvy karoserie: Performance Blue Polar White Engine Red Sunset Red Shadow Gray Dark Knight. Hyundai i30 kombi 1.0 TGDI 88 kW recenze. Diskuze o všem, co nelze zařadit do jiné sekce. Discussion about everything what has not own section Hyundai i30 fastback plzen. Nová i30 Fastback N Line od 519 990 Kč novinka. Konfigurátor Detail modelu. Nová i30 kombi od 354 990 Kč Nový Hyundai i30 v limitované edici FAMILY již od 379 990 Kč. Mysleli jste si, že kouzlu Hyundai i30 odoláte věčně? Už neodoláte.Nová generace Hyundai i30 byla navržena a zkonstruována v technickém středisku společnosti Hyundai Motor Europe. Nový vůz Hyundai Kona, 1,0 T-GDI 88 kW (95 NAT) 6 st. man, barva modrá v ceně 476 890 K